POLYESTER BOĞA HEYKELİ

POLYESTER BOĞA HEYKELİ

POLYESTER BOĞA HEYKELİ

FİBERGLAS BOĞA FİGÜRÜ

Gerçekçi boğa heykeli,

Dört ayağı üzerinde duran yerli ırk fiberglass boğa heykeli. Park ve bahçeler, kasaplar başta olmak üzere  çeşitli alanlarda kullanabileceğiniz uzun ömürlü, dikkat çekici bir üründür.

195cm yüksekliğinde, 320cm genişliğinde gerçekçi iri bir boğa heykeli olup, boyutlarına göre hafiftir.

Organik tabela

Günümüzde reklam ve pazarlamanın büyük önem arz ettiğini düşünürsek, yeni bir işletmenin piyasada tutunması konusunda reklam ve tabela olmazsa olmaz. 

  Bu konuda kasaplar ve hayvancılık söktörüne yönelik ürettiğimiz gerçekçi boğa ve inek heykelleri birer organik tabela işlevi görecek ve sizi rakiplerinizden sıyırıp, popüler bir mekan haline gelmenizi sağlayacaktır.

Sağlamlık

Fiberglas(ctp) malzemeden en az 3 kat üretilir, içerisinde demir iskelet ile güçlendirilir, montaja hazır halde teslim edilir. Doğal boyalar ile gerçekçi görünüm kazandırılırken, son kat vernik ile dış koşullara max dayanım kazandırılır. Uzun yıllar ilk formunu korur.

Neden fiberglass?

Fiberglass ve polyester (CTP) olarak ta bilinen elyaf takviyeli reçine bağlayıcı malzeme, tekne yapımından uçak yapımına birçok alanda kullanılan, kolay şekil verilebilen, parlak yüzey elde edilen sağlam ve elastik olabilen, dış ortama yağmur, güneş uv. ve kimyasal maddelere karşı dayanımları sayesinde tercih sebebidir.

 

ETİKETLER; boğa heykeli, öküz heykeli, inek heykeli, gerçekçi hayvan heykelleri, maket boğa, maket inek, boğa tabela, organik tabela, yerli boğa heykeli, kasap dana heykeli, dana heykeli, kasaplık boğa, steak, saltbea, nusret boğa, nusret heykel, nusret salt boğa

POLYESTER BOĞA HEYKELİ
POLYESTER BOĞA HEYKELİ